• Certeco d.o.o. za poslovno-sigurnosno savjetovanje i vještačenje je tvrtka osnovana s ciljem da tržištu ponudi usluge planskih i sustavno provođenih aktivnosti prikupljanja, obrade, analize, distribucije i uporabe podataka vezanih uz poslovne procese poslovnih subjekata, a čiji su rezultat odgovarajući „poslovno-sigurnosno“ izvještaji koji predstavljaju dodatna poslovna znanja te menadžmentu tvrtke osiguravaju podršku u procesu planiranja i upravljanja tvrtkom kao i u donošenju odluka na strateškoj i operativnoj razini.
  • Navedene aktivnosti služe u svrhu unapređivanja sigurnosti tvrtki u smislu zaštite imovine i osoba, optimizacije poslovnih procesa i smanjenja troškova koji nastaju kao posljedica izloženosti poslovnih sustava štetnim događajima koji zbog nemogućnosti sustava da ih detektira i spriječi njihovo nastajanje nepotrebno povećavaju trošak poslovanja.
  • Visokoobrazovani stručnjaci iz Certeca d.o.o. koji posjeduju dugogodišnje policijsko iskustvo na poslovima rukovođenja u prevenciji, nadzoru, suzbijanju i otkrivanju svih vrsta kriminaliteta sa svojim poslovnim suradnicima i mrežom iskusnih policijskih, obavještajnih i sigurnosno profiliranih profesionalaca u zemlji i inozemstvu jamče sigurnost, zakonitost, profesionalnost, neovisnost, diskreciju i visoku učinkovitost pri pružanju usluga. Posebice su za istaknuti znanja i vještine prepoznavanja novih oblika nezakonitih radnji i štetnih događaja te prevencija i poduzimanje planskih mjera i radnji u svrhu sprečavanja istih.
  • Profesionalne karakteristike vrhunskih policijskih profesionalaca izgrađenih kroz višedesetljetno provođenje Ustava i zakona i služenje društvu kroz vladavinu prava, garancija su profesionalnosti i lojalnosti klijentu. Ako nas angažirate, Vama, kao našem klijentu jamčimo objektivne, istinitite informacije, potkrijepljene dokazima. Naš moto je: „Angažirajte nas i saznat ćete sve što trebate znati, a ne samo ono što biste možda željeli.“ Naši izvještaji sadrže konkretne preporuke kao odraz prikupljenih i analiziranih informacija.

vinceljdasovic